eSky / Minne voi lentää?

Minne voi lentää?

Tarkista, mihin maihin voit matkustaa helposti.

Tarkista, mitä kartan värit tarkoittavat:

███ Vihreä – matkailulle avoin maa. COVID-19-testejä eikä karanteenia vaadita.

███ Vaaleanvihreä – matkailulle avoin maa, jossa vaaditaan COVID-19-testiä.

███ Keltainen – matkailulle avoin maa, jossa vaaditaan COVID-19-testiä ja karenteenia saapumisen jälkeen.

███ Oranssi – ainoastaan palaavat kansalaiset ja tiukkia vaatimuksia täyttävät voivat matkustaa tähän maahan.

███ Harmaa – tämän maan matkustusrajoituksia ei tiedetä tai maan viranomaiset eivät julkaisseet niitä.

Tutustu houkutteleviin lentotarjouksiin

Matkustaminen on edullista! Tarjoukset-välilehdeltä löydät parhaita lentotarjouksia mihin tahansa maailmanosaan. Tarjoukset on paikka, josta joka päivä löydät kaikki houkuttelevat lentotarjoukset samasta kohdasta. Mikäli haluat matkustaa Euroopan sisällä tai valtameren toiselle puolelle, Tarjoukset-välilehdeltä löydät itsellesi parhaita vaihtoehtoja helposti ja nopeasti.

Valitse sopivin vakuutus

Huolimatta siitä, mihin matkustat, kannattaa aina ottaa sopiva vakuutus. Hyvin valittu vakuutussopimus tekee matkastasi turvallisen ja antaa sinulle mielenrauhan. Tarjonnastamme löydät kaksi vakuutuslajia, jotka varmistavat mukavuuden sekä ennen matkaa että sen aikana. Saat myös peruuttaa matkan yksityisistä syistä. Vakuutus on jokaisen matkan peruselementti.

Katso ajankohtaisia matkustussääntöjä

Matkustaminen pandemian aikana on helppoa ja turvallista niin kauan, kun sinulla on pääsy viimeisimpiin tietoihin ajankohtaisista rajoituksista. Sivulta Matkustusrajoitukset voit pikaisesti tarkistaa matkustamiseen liittyviä sääntöjä missä tahansa maassa. Kaikki välttämättömät tiedot matkustussäännöistä pandemian aikana ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Tärkeiden rajoitustietojen lisäksi sivulta voit tarkistaa viisumivaatimuksia sekä ostaa nopeasti e-viisumin.

Minne voi lentää ilman testiä ja karanteenia?

Matkojen järjestäminen COVID-19-pandemian aikana ei ole oikeastaan niin vaikeaa, miltä se voi ensin tuntua. On totta, että koronavirus on muuttanut kesäsuunnitelmiamme ja muita menojamme, mutta lentojen ja hotellien varaamisen eikä matkustamisen tarvitse olla monimutkaisia.

COVID-19-pandemia: minne voi lähteä

Siitä lähtien, kun monet maat ovat aloittaneet rokotusohjelmia COVID-19-tautia vastaan, paikalliset viranomaiset ovat asettaneet uusia sääntöjä liittyen rajanylitykseen, karanteeniin asettamiseen ja rajanylityksessä testitulosten esittämiseen. Vielä hiljattain oli vaikeaa mainita maata, johon oli mahdollista lentää ilman testiä tai karanteenia. Nyt luettelo maista, joihin pääsee rokotuksen jälkeen ilman lisämuodollisuuksia, on yhä pidempi.

Matkustaminen rokotuksen jälkeen ilman vaatimusta COVID-19-testituloksen esittämisestä tai karanteenissa pysymisestä ei ole ainoa tapa lähteä ulkomaanmatkalle. On myös maita, joihin voi lentää ilman rokotusta ja joissa karanteeni ei ole pakollinen eivätkä muodollisuudet lentokentällä ole mutkikkaita. Miltä näyttää luettelo maista, joihin voi mennä turvallisesti ja vapaasti, vaikka koronavirus on edelleen kanssamme?

Luettelo maista, joihin voi lähteä ilman karanteenia ja testiä

Minne voi lentää lomalle pandemian aikana? Luettelo maista, joihin voi lentää rokotuksen jälkeen ilman karanteenia ja testejä muuttuu nopeasti. Sen takia olemme laatineet interaktiivisen kartan, jota päivitetään säännöllisesti. Kartan avulla voi helposti tarkistaa, mitkä maat mahdollistavat maahantulon rokotetuille matkustajille tai eivät vaadi negatiivisen COVID-19-testituloksen esittämistä.

Miten tarkistaa, minne voi lentää ilman testiä

Miten saada selville, minne voi lentää ilman testiä ja mitkä maat mahdollistavat rokotettujen matkustajien maahantulon ilman karanteenivaatimusta? Täysin luotettavien tulosten saamiseksi pitää ennen kaikkea tietää, onko matkustaja saanut kaikki tarvittavat rokotuskerrat. Tämän lisäksi on merkittävä kansalaisuus ja lähtömaa (jos ne eroavat oletustiedoista) sekä matkan tyyppi – viekö lento eri maahan vai onko kyseessä kotimaanmatka. Kaikki rajanylitykseen ja koronavirusrajoituksiin liittyvä informaatio näkyy interaktiivisella kartalla tarvittavien tietojen antamisen jälkeen.

Tietojen tarkistamiseksi viedään hiiri kartalla valitun maan päälle, minkä avulla tutustutaan yleisiin maahantulovaatimuksiin. Klikkaamalla saadaan yksityiskohtaista tietoa vaatimuksista. Kartan ansiosta voi tarkistaa, saako tiettyyn maahan lentää rokotuksen jälkeen ilman testejä ja karanteenia. Kartta auttaa myös hahmottamaan, tuleeko ja millaisissa tilanteissa suu ja nenä tulee peittää.

On suositeltavaa tarkistaa säännöllisesti, minne saa matkustaa rokotettuna tai ilman rokotetta, ilman testejä ja karanteenia sekä suunnitella matkaa interaktiivisen karttamme tietojen pohjalta. Jos valitun lennon kohdemaa vaatii silti lisämuodollisuksia, karttamme auttaa sinua valmistautumaan matkalle oikealla tavalla ja lähtemään huolettomana näkemään maailmaa!

Rajoitetut tarjoukset 40 % alennusta

vain tilaajille

Lataa sovelluksemme ja suunnittele matkasi helposti

  • Parhaiden joukkoon arvioitu sovellus matkailukategoriassa
  • Päivittäisiä uusia tarjouksia sormiesi ulottuvilla
  • Kaikki varauksesi yhdessä paikassa