eSky / Matkavakuutukset

Tarpeisiisi räätälöidyt turistivakuutukset.
Nauti rauhallisesta matkasta!

Miten valita sopiva turistivakuutus?

Rauhallinen matka

Tavallinen matkavakuutus on perusvakuutus, jotka antaa sinulle mahdollisuuden nauttia matkastasi ilman tarpeettomia huolia. Voit ostaa sen lentovarauksen yhteydessä tai erikseen.

Ennen matkaa

Jos sinulla on jo matka varattu, voit myös ostaa peruutusvakuutuksen. Se mahdollistaa matkan peruuntumiseen liittyvien kulujen korvauksen ennakoimattomien tapahtumien sattuessa.

Jokaisen riskin varalta

Ostaessasi lennon eSky-sivuston kautta sinulla on mahdollisuus lisätä erityinen All Risk -vakuutus. Sen avulla voit perua matkan yksityisistä matkan estävistä syistä.

Matkavakuutus

Matkavakuutus

Matkavakuutus tarjoaa suojaa ennakoimattomilta tilanteilta, jotka voivat sattua matkan aikana. Se on välttämätön turistivakuutus jokaiselle matkalle lähtevälle, erityisesti lomanviettoa, nähtävyyksien katselua sekä kuntoliikuntaa (esim. laskettelu) varten.

Mitä hyötyä saat ostamalla turistivakuutuksen?

 • Sairaanhoitokuluja ulkomailla katetaan
 • Sairaankuljetuksen kuluja katetaan
 • Kadonneen tai varastetun matkatavaran korvaus
 • Hintaan sisältyvä alkoholiehto

Matkavakuutuksen avulla voit rentoutua rauhassa ja nauttia matkastasi. Voit ostaa sen sivultamme lentovarauksen yhteydessä, eSky-tililläsi tai erikseen, jokaista matkaa varten. Vakuutusehdot vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä ulko- tai kotimaanmatka.

All Risk -vakuutus

All Risk -vakuutus

All Risk -vakuutus tarjoaa suojaa rahan menettämiseltä, mikäli joudut perumaan matkasi.

Valittu vakuutus varmistaa sinulle:

 • mistä tahansa todistetusta henkilökohtaisesta syystä, esim. työn menetys, koe, koirasi tai kissasi sairastuminen,
 • sinun tai omaistesi sairastumisen yhteydessä,
 • 90 % korvauksen lentolipun hinnasta.

Tämä vakuutus mahdollistaa matkan perumisen ennakkoon henkilökohtaisista syistä, jotka eivät kuulu soveltamisalan poikkeuksiin. Se on saatavilla eSkyn asiakkaille lippuvarauksen yhteydessä.

All Risk -vakuutus, joka tarjoaa mahdollisuuden matkan keskeyttämiseksi

All Risk -vakuutus, joka tarjoaa mahdollisuuden matkan keskeyttämiseksi

All Risk -vakuutus, johon sisältyy mahdollisuus matkan keskeyttämiseksi, tarjoaa suojaa rahan menettämiseltä, mikäli joudut perumaan tai keskeyttämään matkasi.

Valittu vakuutus varmistaa sinulle:

 • korvauksen jokaisesta todistetusta yksityisestä syystä, kuten työpaikan menettäminen, sinun tai läheistesi sairastuminen,
 • 90 % korvauksen lentolipun hinnasta – matkan peruutus,
 • uuden lentolipun kulujen korvauksen 500 € asti sekä 20 € hyvityksen jokaisesta käyttämättömästä päivästä – matkan keskeytys.

Soveltuu matkan estäviin henkilökohtaisiin syihin, jotka eivät kuulu soveltamisalan poikkeuksiin. Se on saatavilla eSkyn asiakkaille lippuvarauksen yhteydessä.

Miksi kannattaa ostaa vakuutus ennen matkaa?

Matkavakuutukset varmistavat rauhallista matkaa. Ota selvää, miten!

Miksi kannattaa ostaa vakuutus? Vastaus on yksinkertainen: saadaksesi mielenrauhan! Vakuutukset takaavat apua ja kulujen korvausta useissa ennakoimattomissa tilanteissa. Lennätkö lomalle lastesi kanssa? Älä huolehti lääkärikäynnistä, jos joku sairastuu! Varaatko lipun kaukaiselle matkalle? Älä huolehdi rahasi palautuksesta, jos matka ei toteudu! Etuja on paljon, mutta kaikki johtaa yhteen johtopäätökseen – vakuutusten avulla voit nauttia täysin sydämin matkastasi.

Miten ostaa edullinen turistivakuutus? Sivun yläpuolelta löydät hakukoneen, johon sinun pitää syöttää tarvittavat tiedot. Muutamassa sekunnissa saat tietää, paljonko vakuutuksesi maksaa, ja sen jälkeen ostat helposti vakuutustodistuksen. Miten ostaa peruutusvakuutus? Peruutusvakuutuksen voit ostaa 5 päivän sisällä siitä, kun olet tehnyt matkavarauksen. All Risk -peruutusvakuutus on taas saatavilla ainoastaan eSkyn kautta tapahtuvan lentolippuvarauksen yhteydessä. Tämä vakuutus mahdollistaa kulujen korvauksen, mikäli joudut perumaan matkan todistetuista yksityisistä syistä.

Miten saada korvaus, jos matkan aikana tapahtuu jotain ennakoimatonta? Sinun pitää tehdä vain vahinkoilmoitus ja toimia vakuutustodistukseen sisältyvien tietojen mukaan. Useat ennakoimattomat tilanteet, esim. matkatavaran katoaminen tai vahingoittuminen, kuuluvat matkavakuutukseen. Vakuutuksen ostamisen ansiosta tällaiset tilanteet ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kustannuksia. Edullisten vakuutusten avulla voit pienellä rahalla turvata rauhallisen matkan.

Tärkeät asiakirjat

Matkavakuutus

Ulkomaa

Esimerkki ulkomaan matkavakuutuksen vakuutustodistuksesta
Download file

Matkavakuutuksen yleiset ehdot
Download file

Kotimaa

Esimerkki kotimaan matkavakuutuksen vakuutustodistuksesta
Download file

Matkavakuutuksen yleiset ehdot
Download file

All Risk matkan peruutusvakuutus

All Risk matkan peruutusvakuutus

Esimerkki All Risk matkan peruutusvakuutuksen todistuksesta
Download file

All Risk matkan peruutuvakuutusen yleiset ehdot
Download file

All Risk matkan peruutus- ja keskeytysvakuutus

Esimerkki All Risk peruutus- ja keskeytysvakuutuksen todistuksesta
Download file

All Risk peruutus- ja keskeytysvakuutuksen yleiset ehdot
Download file

BASIC matkan peruutusvakuutus

Ulkomaa

Esimerkki matkan peruutusturvan vakuutustodistuksesta
Download file

Matkavakuutuksen yleiset ehdot
Download file

Kotimaa

Esimerkki kotimaan matkojen peruutusturvan vakuutustodistuksesta
Download file

Matkavakuutuksen yleiset ehdot
Download file

Tämän ryhmävakuutuksen antaja on We Care Insurance Sp. z o.o., jonka pääkonttori on osoitteessa ul. Murcowska 14A, Katowice 40-265, Puola.

Miksi matkavakuutus on niin tärkeä?

Vakuutus turvaa sinua useiden ennakoimattomien tilanteiden ja ylimääräisten kulujen varalta. Se varmistaa rauhaa ja takaa sen, että matkan aikana voit keskittyä lepäämiseen ja rentoutumiseen.

Mistä ostaa matkavakuutus?

Tavallinen turistivakuutus, joka tunnetaan myös nimellä matkavakuutus, voit ostaa eSkyn kautta. On mahdollista ostaa vakuutus heti lentolippuvarauksen yhteydessä, ostaa myöhemmin tai erikseen sivultamme.

Mikä turistivakuutus kannattaa valita?

Matkavakuutukset varmistavat perussuojan matkan aikana. Ne takaavat kulujen korvauksen ja apua useimmissa ennakoimattomissa tilanteissa. Tämän lisäksi voi ostaa peruutusvakuutuksen ja All Risk -peruutusvakuutuksen.

Mitä sisältyy matkavakuutukseen?

Matkavakuutuksen soveltamisala riippuu matkan lajista ja päämäärästä. Tällaiseen vakuutukseen sisältyy aina vastuu- ja tapaturmavakuutus. Siihen voivat kuulua myös muut osa-alueet, esimerkiksi hoitokulujen ja lääkintäkuljetuksen kulujen korvaus ulkomaanmatkan tapauksessa.

Miten matkavakuutus toimii?

Matkavakuutus toimii silloin, kun sen soveltamisalaan kuuluva tapahtuma tapahtuu (esimerkiksi lääkärikäynti ulkomailla, matkatavaran vahingoittaminen). Silloin pitää tehdä vahinkoilmoitus ja toimia vakuutustodistukseen sisältyvien tietojen mukaan.

Rajoitetut tarjoukset 40 % alennusta

vain tilaajille

Lataa sovelluksemme ja suunnittele matkasi helposti

 • Parhaiden joukkoon arvioitu sovellus matkailukategoriassa
 • Päivittäisiä uusia tarjouksia sormiesi ulottuvilla
 • Kaikki varauksesi yhdessä paikassa