eSky / Matkavakuutukset / Turistivakuutus

Matkavakuutus

Turistivakuutus online

Mikä on matkavakuutus?

Matkavakuutus tarjoaa luotettavaa suojaa kuluille, jotka aiheutuvat odottamattomista tapahtumista ulkomaan tai kotimaan matkoilla. Suosittelemme matkavakuutusta kaikille matkalle lähtijöille oli kyseessä huvimatka, nähtävyyksien kiertäminen tai urheiluharrastus (esimerkiksi hiihtäminen). Matkavakuutus on ehdottoman tärkeää myös lasten kanssa matkustaessa. Matkavakuutuksen ansiosta voit rentoutua ja nauttia matkastasi ilman huolia. Se kattaa muiden muissa sairaanhoidon kuluja, COVID-19-karanteenin, sairaankuljetuksen sekä tarjoaa taloudellista turvaa lennon viivästyessä tai matkatavaroiden kadotessa. Vakuutus sisältää lisäksi vastuuvakuutuksen ja onnettomuusvakuutuksen.
Kun suunnittelet matkaa, valitse aina matkavakuutus, joka suojaa sinua odottamattomilta tapahtumilta.

Tämä vakuutus on sinua varten, mikäli:

Odotat kattavaa suojaa missä tahansa olet

Matkustat virkistys- ja vapaa-ajantarkoituksiin

Harrastat kuntourheilua, esimerkiksi laskettelet tai juokset

Haluat turvata matkatavarasi

Matkavakuutus

Matkavakuutus – kotimaanmatkat

Mikäli lähdet matkalle asuinmaasi alueelle, turistivakuutuksen yhteydessä saat:

 • Tapaturmavakuutuksen 10 000 € asti
 • Vastuuvakuutuksen 200 000 € asti
 • Korvaus 1 200 €: oon asti karanteeniin jouduttua
 • Avustuspalvelut ja lääkintäkuljetuksen
 • Korvauksen kadonneesta tai vahingoittuneesta matkatavarasta 1 000 € asti
 • Hintaan sisältyvä alkoholiehdon eli vakuutusturva sovelletaan myös silloin, kun tapahtumat tapahtuvat alkoholin vaikutuksen alla
Matkavakuutus – ulkomaanmatkat

Matkavakuutus – ulkomaanmatkat

Mikäli lähdet ulkomaanmatkalle, turistivakuutuksen yhteydessä saat:

 • Hoitokustannusten korvaus (mukaan lukien COVID-19-tauti) jopa 300 000 € asti
 • Kroonisten sairauksien pahenemisen hoitokulujen korvauksen 100 000 € asti
 • Karanteeni ulkomailla: majoituksen ja paluulipun kulujen korvauksen  2000 € asti
 • Tapaturmavakuutuksen 10 000 € asti sekä vastuuvakuutuksen 200 000 € asti
 • Korvauksen kadonneesta tai vahingoittuneesta matkatavarasta 1 000 € asti
 • Avustuspalvelut ja lääkintäkuljetuksen
 • Hintaan sisältyvä alkoholiehdon eli vakuutusturva sovelletaan myös silloin, kun tapahtumat tapahtuvat alkoholin vaikutuksen alla

Perheen kanssa matkustaminen

Matkavakuutuksen ottaminen kannattaa aina lasten kanssa matkustaessa. Minkä tahansa terveyshuolen kohdatessa – edes vilustumisen tai haavan – voitte nopeasti ilman lisäkuluja käyttää terveydenhoitopalveluja, kuten lääkärikäyntejä ja sairaalahoitoa. Tämä vakuutus myös mahdollistaa korvausten saamisen lääkärin määräämistä lääkkeistä, sidetarpeista ja ortopedisista tarvikkeista aiheutuneista kuluista.

EHIC ja matkavakuutus

Eurooppalainen sairaanhoitokortti (EHIC) on suosittu ratkaisu Euroopassa matkustaessa. Sillä on monia etuja, mutta EHIC ei välttämättä tarjoa yhtä laaja-alaista turvaa kuin eSky:n kautta ostettu matkavakuutus, sillä EHIC:n kattavuus riippuu maasta, jonne matkustetaan. EHIC ei myöskään kata sairaankuljetuksen kuluja, jotka joissakin Euroopan maissa saattavat olla hyvinkin korkeita, mahdollisesti jopa yli 100 000 €. Siksi suosittelemme EHIC:n lisäksi hankkimaan matkavakuutuksen eSky:n kautta. Vakuutuksemme kattaa kuljetuskulut ilman ylärajaa!

Katso, kuinka paljon voisit säästää ostamalla eSky:n matkavakuutuksen. Olemme koonneet alle esimerkkejä oikean elämän tapahtumista ja niihin liittyvistä kuluista.
Maa ja tapahtumaIlman vakuutustaeSkyn vakuutuksella
Espanja
ruoansulatuskanavan verenvuoto
Sairaalahoidon kulut
Yhteensä: 8 280 €
Ei maksua
Meksiko
surffausonnettomuus
Hoitokulut
Lento kotimaahan
Yhteensä: 11 830 €
Ei maksua
Saksa
loukkaantuminen auto-onnettomuudessa
Sairaalahoidon kulut
Lento kotimaahan
Yhteensä: 84 590 €
Ei maksua
Saksa
sydäninfarkti
Sairaalahoidon kulut (sisältäen tehohoidon)
Lento kotimaahan
Yhteensä: 17 335 €
Ei maksua
Italia
loukkaantuminen pyöräilyonnettomuudessa
Sairaalahoidon kulut
Lento kotimaahan
Yhteensä: 23 090 €
Ei maksua
Turkki
keuhkoveritulppa ja syvä laskimotukos
Sairaalahoidon kulut
Lento kotimaahan
Yhteensä: 9 250 €
Ei maksua
Esimerkit sisältävät hoitojen keskimääräiset hinnat.

Kuinka paljon eSky:n matkavakuutus maksaa?

eSky:n edullinen matkavakuutus on muutakin kuin iskulause! Edullisten hintojemme ansiosta eSky:n kautta ostettu matkavakuutus varmistaa, että voit pitää itsesi ja perheesi turvassa matkan aikana pienellä summalla. Kuinka paljon vakuutus maksaa esimerkiksi seitsemän päivän matkalla? Katso alta lista suosituista kohteista.

MaaeSky:n matkavakuutus kahdelle henkilölleeSky:n matkavakuutus neljälle henkilölle
Kreikka30,54 EUR 7 päivälle61,08 EUR 7 päivälle
Italia30,54 EUR 7 päivälle61,08 EUR 7 päivälle
Yhdysvallat56,72 EUR 7 päivälle113,44 EUR 7 päivälle
Thaimaa56,72 EUR 7 päivälle113,44 EUR 7 päivälle

Miten ostaa turistivakuutus?

Voit ostaa matkavakuutuksen sekä varauksen yhteydessä että nyt, käyttämällä sivun yläpuolella olevaa hakukonetta. Valitse matkasi lähtöpiste ja määränpää, päivämäärä ja vakuutettujen henkilöiden lukumäärä.  Vain muutamassa sekunnissa saat selville, mitä vakuutuksesi maksaa, ja voit ostaa sen nopealla ja turvallisella maksutavalla. Kun täytät tarvittavat tiedot ja maksat, voit rauhallisesti odottaa matkaasi.

Kuinka käyttää eSky:n matkavakuutusta?

Jos olet matkalla ja jotakin odottamatonta on tapahtunut, voit hyödyntää vakuutustasi ilman huolia. Ota yhteyttä apukeskukseen, jotta neuvoja voi ilmoittaa vahingosta, järjestää sairaanhoitokäynnin matkakohteessasi tai opastaa lähimmälle terveysasemalla ennen kulujen korvaamisessa avustamista. Löydät vakuutusasioiden puhelinnumeron todistuksestasi tai sähköisestä vakuutuskortistasi, jonka voit ladata ja tallentaa puhelimeesi. Sähköinen kortti tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkeen hyödylliseen tietoon!

Tärkeät asiakirjat

Matkavakuutus

Ulkomaa

Esimerkki ulkomaan matkavakuutuksen vakuutustodistuksesta
Download file

Matkavakuutuksen yleiset ehdot
Download file

Kotimaa

Esimerkki kotimaan matkavakuutuksen vakuutustodistuksesta
Download file

Matkavakuutuksen yleiset ehdot

Tämän ryhmävakuutuksen antaja on We Care Insurance Sp. z o.o., jonka pääkonttori on osoitteessa ul. Murcowska 14A, Katowice 40-265, Puola.

Mikä turistivakuutus?

Turistivakuutuksen laji riippuu matkan päämäärästä (kotimaan- tai ulkomaanmatka) sekä matkustajan toivomuksista. Tämä on perussuoja ennakoimattomilta tilanteilta matkan aikana. Turistivakuutus kannattaa myös täydentää ostamalla peruutusvakuutus.

Paljonko turistivakuutus maksaa?

Turistivakuutuksella ei ole kiinteä hinta. Sen hinta on kuitenkin pieni osa sekä lentolipun että koko matkan kustannuksista. Turistivakuutuksen hinta riippuu valitusta matkailukohteesta, matkan kestosta sekä vakuutettujen henkilöiden lukumäärästä.

Mikä turistivakuutus kannattaa valita?

Mikäli päätät lähteä matkalle, kannattaa heti ostaa turistivakuutus. Tämän vakuutuslajin avulla voit suojata itseäsi ja matkatovereitasi ennakoimattomien tilanteiden kustannuksilta matkan aikana. Peruutusvakuutuksen avulla voit taas välttää rahan menettämisen, mikäli matka ei voi toteutua.

Mitä turistivakuutukseen pitäisi sisältyä?

Jokaiseen turistivakuutukseen kuuluu vastuu-, tapaturma- ja sairausvakuutus. Tämän paketin avulla voit suojautua ennakoimattomien tapahtumien seurauksilta turistimatkan aikana. Ennakoimattomiin tapahtumiin kuuluu muun muassa lääkärikäynti tai sairaalahoito matkan aikana.

Mistä ostaa turistivakuutus?

On parasta ostaa turistivakuutus lippuvarauksen yhteydessä eSkyn sivustolta. Mikäli vakuutusta ei ole lisätty varaukseen, sen voit ostaa myöhemmin, esimerkiksi tämän sivun kautta. Voit myös ostaa eSkyn turistivakuutuksen ilman varausta sivustollamme.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen turistivakuutuksen ostoa?

Ennen ostoa on tarkistettava turistivakuutuksen soveltamisala. Kannattaa lukea vakuutuksen yleiset sopimusehdot ja pohtia, kattaako vakuutus mahdollisten matkan aikana tapahtuneiden tapahtumien kustannukset. Mikäli kyseessä on turistimatkat, jotka eivät liittyy ammattilaisurheiluun, eSkyn kautta ostettu turistivakuutus on aina oikea valinta.

Rajoitetut tarjoukset 40 % alennusta

vain tilaajille

Lataa sovelluksemme ja suunnittele matkasi helposti

 • Parhaiden joukkoon arvioitu sovellus matkailukategoriassa
 • Päivittäisiä uusia tarjouksia sormiesi ulottuvilla
 • Kaikki varauksesi yhdessä paikassa